Besøg af "gårdsanger"

27. august 2020

For at sprede lidt glæde blandt beboerne på Mellemtoft har Mellemtoftvennerne i dag arrangeret besøg af Morten Isaksen, som underholder med musik og sang i alle 5 huses gårdhaver.

Blomsterkummer

13. maj 2020

Mellemtoft har nu åbnet op for besøg i et opstillet telt på parkeringspladsen udenfor hus 23 og 25. Mellemtoftvennerne har stillet et par blomsterkummer med forårsblomster op ved indgangen for at få teltet til at tage sig mere hyggeligt ud.

Kringle fra bager Max

6. maj 2020
 
Coronaen har stadigvæk magten over os. Det kræver rigtig megen tålmodighed fra alle - at skulle affinde sig med ensomheden, vente på besøg, længslen efter det sociale samvær. Alt i alt - BARE det snart kunne blive hverdag igen. 
Det er en stor udfordring for ikke mindst plejepersonalet, men også de bekymrede pårørende, som ikke kan komme til at give den opmærksomhed til deres kære, som de ønsker.
Vi håber, at man snart finder frem til en besøgsform, hvor man kan tilgodese behovet for samværet på Mellemtoft. 
 
Mellemtoftvennerne håber, at et lækkert stykke bager Max kringle til både beboere og personale kan skabe lidt glæde.
 
mvh
Bestyrelsen

Othello lagkager

23. marts 2020 
 
Hvordan kan Mellemtoftvennerne sprede glæde hos beboerne på Mellemtoft i disse tider, hvor coronavirussen dominerer hele vores verden?
Othello lagkage er en elsket kage på hjemmet, så vi besluttede i Mellemtoftvennerne, at selvfølgelig skulle beboerne forkæles med noget dejligt sødt.
11 Othellokager blev hentet i Bilka, så der var nok til alle - også personalet, som passer så godt på dem. 
 
mvh
Bestyrelsen

Mellemtoft lukker for besøg

12. marts 2020

Mellemtoft lukker øjeblikkelig for samtlige besøg på plejehjemmet for at minimere beboernes  risiko for smitte med coronavirus.